Tinjauan triennial judi sing ditunggu-tunggu ketemu karo reaksi campuran


Kasino /

Tinjauan triennial judi sing ditunggu-tunggu ketemu karo reaksi campuran

pencarijejak Departemen Inggris kanggo Digital, Budaya, Media lan Olahraga (DCMS) pungkasane nerbitake review triennial babagan judi game lan hadiah ing wayah esuk iki, ngusulake usulan-usulan lan konsultasi 12 minggu babagan owah-owahan industri.

Minangka bagéan saka review, Menteri Gambling Tracey Crouch ngandharake pentinge ‘ngetungake keseimbangan sing tepat antarane pertumbuhan sing tanggung jawab sosial lan nglindhungi sing paling rawan, kalebu anak-anak, saka bebaya sing gegandhengan karo gambling.’

Crouch ngandika: “Given bukti sing kuwat lan keprihatinan umum babagan risiko mesin game dhuwur ing dalan sing dhuwur, kita yakin yen perlu kanggo tumindak. Mulane saiki kita wis nyusun paket proposal kanggo mesthine kabeh konsumen lan komunitas luwih akeh sing dilindungi. ”

Nanging, senadyan pamaréntah njujug kanggo ngurangi saham maksimum ing terminal saka £ 100 nganti £ 50 / £ 30 / £ 20 utawa £ 2, review lan usulan-usulan kasebut, ngasilake reaksi sing durung rampung positif.

Loro-lorone review lan periode konsultasi padha ditampa dening Komisi Gambling, minangka nandheske yen periode 12 minggu iki “menehi kesempatan penting kanggo nimbang impact sing bisa digunakake kanggo sawetara wong.”

Komisi nambahake: “Kita bakal kasurung wong sing nduweni kapentingan ing regulasi gambling kanggo mesthekake yen swara kasebut dirungokake liwat konsultasi. Ngurangi risiko sing ditindakake wong saka gambling, utamane sing bisa ngrugekke, ana ing ati saranane sing kita menehi marang Pemerintah. ”

Saliyane iku, Wakil Wakil Tenaga Kerja Tom Watson, sing bubar nyatakake kabijakan anyar Buruh kanggo mungkasi operator taruhan saka nyeponsori klub-klub bal-balan Inggris, ngucapake kekecualane marang program BBC’s Today amarga butuh konsultasi.

Watson gabung karo Newham Council, sing uga nduweni sejarah sing longgar kanggo kampanye maksimal terminal kasebut bakal dipotong nganti £ 2, nggambarake periode konsultasi minangka “wektu tundha sing ora perlu” lan dituduh pemerintah “nyeret kaki” liwat masalah.

Ing Parlemen esuk iki, Crouch nanggapi pitakonan sing konsultasi iku ora perlu, njelasake konsultasi minangka ‘proses amarga, sing kita ngarepake wong bisa kontribusi.’ Ing mantan Ketua DCMS John Whittingdale uga nampani periode konsultasi, banjur ditawakake Crouch kesempatan kanggo ngonfirmasi yen hukum sabanjuré digawe babagan industri taruhan bakal “basis bukti” sing dikonfirmasi Crouch dadi kasus kasebut.

Uga ing Parlemen, Labor’s Conor McGinn, sing Ketua Gabungan Grup Parlemen Kabeh Anggota ing Horse Racing, nerangake yen Horse Racing gumantung banget ora mung, pengunduran saka bookmakers, nanging uga iklan.

Dheweke banjur njaluk pituduh saka Menteri supaya dheweke bisa kerja rapet karo industri balap jaran lan judi kanggo mesthekake yen salawasé nglindhungi wong-wong sing rentan kanggo kecanduan gambling, ana uga pangayoman kanggo proyek lan keuntungan ekonomi sing teka saka Horse Racing lan balapan.

Tinjauan triennial judi sing ditunggu-tunggu ketemu karo reaksi campuran

Asosiasi Bookmakers Inggris (ABB), sing sasi pungkasan nyatakake yen ‘toko taruhan bakal nyedhiyakake panggonan paling gampang kanggo ngetrapake ing dalan sing dhuwur, amarga perjudian sing tanggung jawab ing njero kebon dina iki,’ nyatakake laporan kasebut rincian nomer saka proposal sing bakal nanggapi.

Ing statement ditanggepi minangka respon kanggo laporan, ABB berkomentar: “Kami yakin fokus ing sembarang keputusan final mesthine kanggo njamin langkah-langkah sing diadopsi sing bakal dadi manfaat asli kanggo masalah gamblers.

“Toko-toko pertaruhan nemtokake luwih saka 6 yuta pelanggan saben taun lan mayoritas mau gamble tanggung jawab. Kita sumurup, yen paling masalah gamblers nggunakake 7 utawa luwih macem-macem produk gambling, mulane ana tantangan kanggo kabeh industri gambling kanggo pindhah saka posisi ing ngendi ana tingkat stabil masalah gambling ing negara iki kanggo siji ngendi problem gambling tarif mundhak.

“Toko taruhan Prediksi Skor nandur modhal dhuwit banget kanggo ngidhentifikasi wong-wong sing beres, supaya padha njaluk bantuan sing kudu, kita terus ngupayakake lan ngupayakake nambah pranata gambling sing tanggung jawab.”

Penerbitan review kasebut nyebabake saham ing William Hill entuk 2% lan Ladbrokes Coral entuk 0,6% ing perdagangan esuk, mbok menawa nuduhake manawa akeh wong sing nyekel pangerten sing bisa ditelaake luwih apik tinimbang para bookmakers.