Teknologi kasino nglapurake pirang-pirang instalasi anyar sawise ICE


Kasino /

Teknologi kasino nglapurake pirang-pirang instalasi anyar sawise ICE

Teknologi Kasino wis partisipasi sukses ing ICE Totally Gaming 2018, dibuktekake kanthi pirang-pirang perjanjian kanggo instalasi produk sing digawe sak pameran dagang.

Elena Shaterova, direktur penjualan global di Casino Technology, ngandika: “We are building on several deals made during the show and we are excited with the wide response of our products had. Kita seneng banget yen solusi kita kalebu jangkoan sing akeh lan kepenake preferensi pasar sing beda-beda sacara global. ”

Pencet paling gedhe ing pameran perdagangan paling gedhe iku temtunipun mesin slot EZ MODULO ™, diwenehi paket game paling anyar sing dirilis khusus kanggo lini produk. Seri EZ MODULO ™ nedahake usulan-usulan teknologi canggih, dikombinasikake karo konsep-konsep inovatif sing mung ditujuake nyedhiyakake operator kanthi solusi sing fleksibel.

“Kanthi mesin slot EZ MODULO ™ kita siap ngirimake inovasi lan konten spesifik pasar kanggo yurisdiksi sing dilisensi”, tambah Shaterova.

EZ MODULO ™ karo 27 “monitor lan versi gedhe saka slot karo 32” pamantau uga mesin ndhuwur mewah saka seri karo ergonomics canggih nuduhake portofolio produk sing darmabakti internasional perusahaan sing didhurung dening konten sing pinimpin. Nerangake isi sing paling canggih saka perpustakaan gedhe Casino Technology. Mesin slot ana karo game SPEED KING ™ lan GORILLA WHEEL ™.

Teknologi kasino nglapurake pirang-pirang instalasi anyar sawise ICE

Full HD multi-game SPEED KING ™ nduweni werna sing cetha lan gambar sing cetha lan gelar-gelar sing disenengi dipilih kanthi teliti kanggo ketemu karo ekspektasi operator lan kabutuhan pasar. Ing antarane yaiku game sing paling dimainake kaya Duck of Luck ™, Coffee Magic ™ lan akeh sing nampilake volatilitas dhuwur uga game gratis, sing bisa diwiwiti maneh. Grafik nyata karo efek gedhe lan swara kualitas dhuwur, uga antarmuka sing apik nggawe dolanan luar biasa. SPEED KING ™ ditampa kanthi 20, 40 utawa 60 judhul, gumantung saka kabutuhan operator.

Ing ICE 2018 minangka perdana resmi paket game GORILLA WHEEL ™ kanthi konsep anyar lambang progresif simbol sing didhiskusi jackpot 4 tingkat sing narik kawigaten para pemain lan operator. Dumadi saka 6 judhul eksklusif, game game duweni grafis sing menarik lan efisiensin math game sing nyenengake.

Menapa malih, Teknologi Kasino tetep fokus ing ngembangaken lan ngleksanakaken solusi kangge nglingkung lingkungan game berbasis tanah lan seluler. Kasino Teknologi Interactive ngumumake versi anyar versi LEOPARD ™ ing game kasebut. Platform iki nawakake kabeh vertikal sing kasedhiya – olahraga, olahraga virtual, kasino, streaming kasino live, slot, bingo lan bisa diakses ing versi seluler. Platform isi mbukak ngidini integrasi kanthi gampang karo sistem pihak katelu lan platform kantor bali sing bisa dikelola kanthi kombinasi instrumen akuntansi lan pelaporan.

Platform iki minangka bagéan saka sistem BIG 5 ™, sing diluncurake sawetara taun kepungkur minangka usaha lingkungan apik. Saliyané luwih apik, quest wis diluncuraké kanthi nambahake fungsi lan opsi anyar marang 5 sistem canggih, nambah piranti operator kanggo ngatur lingkungan basis lan lingkungan game online.

Rossi McKee, wakil presiden Casino Technology komentar: “Ing ICE 2018 kita nampilake inovasi sing ngembangake teknologi sing anyar kanggo nggawé pengalaman sing menarik lan nyenengake saka demografi pemain lan operator ing pasar sing beda-beda. Ing pameran perdagangan, kita wis nggambar peta dalan sing nyatakake tujuan perusahaan kita supaya bisa sukses ing ngarep ulang tahun ke-20 Teknologi Kasino taun depan. “