Bayon, Top pilihan candhi buddhist in Angkor Thom


Sejarah

Bayon, Top pilihan candhi buddhist in Angkor Thom pencarijejak – Ing jantung Angkor Thom ana Bayon abad kaping-12, sing katon mesmerizing, yen rada cetha, candhi negara Jayavarman VII. Iki nyebabake jenius kreatif lan ego kang paling dhuwur saka raja paling kondhang ing Kamboja. Menara 54 Gothic dihiasi kanthi 216 pasuryan sing mambu-mambu saka Avalokiteshvara, lan […]