Crown nampa persetujuan planning kanggo kasino Sydney


Kasino

Crown nampa persetujuan planning kanggo kasino Sydney Crown nampa persetujuan planning kanggo kasino Sydney – Komisi Assessment Perencanaan New South Wales (PAC) wis ngidinake, miturut modifikasi lan kondisi sing substansial, Crown Resorts plans kanggo ngembangake kasino gedhe anyar ing pinggir Barangaroo City ing Sydney. “Sanajan wis dadi proses sing dawa lan rinci, kita seneng karo […]

Pembangunan Resor Kasino Brisbane senilai $ 3 Biliar Resmi Masih Berlanjut


Kasino

Pembangunan Resor Kasino Brisbane senilai $ 3 Biliar Resmi Masih Berlanjut Pembangunan proyek ing kawasan Wharf Wharf Sydney sing dikasilake A $ 3 milyar wiwit resmi nalika Kamis nalika Perdana Menteri Queensland Annastacia Palaszczuk ngowahi pulo pertama. Properti, sing bakal nyedhiyakake hotel, kasino lan sawetara fasilitas pangan lan minuman lan hiburan, bakal rampung ing 2022. […]

Teknologi kasino nglapurake pirang-pirang instalasi anyar sawise ICE


Kasino

Teknologi kasino nglapurake pirang-pirang instalasi anyar sawise ICE Teknologi Kasino wis partisipasi sukses ing ICE Totally Gaming 2018, dibuktekake kanthi pirang-pirang perjanjian kanggo instalasi produk sing digawe sak pameran dagang. Elena Shaterova, direktur penjualan global di Casino Technology, ngandika: “We are building on several deals made during the show and we are excited with the […]

Jeju Dream Tower milih operator hotel


Kasino

Jeju Dream Tower milih operator hotel Pencarijejak – Ing Korea Selatan, perusahaan sing ngetokake $ 606.6 yuta kedadeyan kasino casino integrasi ing Jeju Dream Tower wis dikabarake milih operator hotel Amerika Hyatt Hotels Corporation kanggo nglayani 1.626 kamar nang fasilitas 75-hektar. Miturut laporan saka Asia Gaming Brief, Lotte Tour Development Company Limited qq poker ngandhakake […]