Kamboja Ingin Ngembangake Investasi Kasino China lan Narik Pariwisata


Dolanan Poker

Kamboja Ingin Ngembangake Investasi Kasino China lan Narik Pariwisata pencarijejak – Industri kasino ing Kamboja kemungkinan bakal entuk manfaat saka ningkatake hubungan karo China, amarga pamarentah bakal nyiyapake reformasi legislatif kanthi tujuan narik investasi luwih akeh ing sektor gambling. Kanthi luwih saka siji cara, dhuwit saka Cina terus muter menyang pasar game Kamboja, amarga pamarĂ©ntah […]