Crown nampa persetujuan planning kanggo kasino Sydney


Kasino

Crown nampa persetujuan planning kanggo kasino Sydney Crown nampa persetujuan planning kanggo kasino Sydney – Komisi Assessment Perencanaan New South Wales (PAC) wis ngidinake, miturut modifikasi lan kondisi sing substansial, Crown Resorts plans kanggo ngembangake kasino gedhe anyar ing pinggir Barangaroo City ing Sydney. “Sanajan wis dadi proses sing dawa lan rinci, kita seneng karo […]