Pembangunan Resor Kasino Brisbane senilai $ 3 Biliar Resmi Masih Berlanjut


Kasino

Pembangunan Resor Kasino Brisbane senilai $ 3 Biliar Resmi Masih Berlanjut Pembangunan proyek ing kawasan Wharf Wharf Sydney sing dikasilake A $ 3 milyar wiwit resmi nalika Kamis nalika Perdana Menteri Queensland Annastacia Palaszczuk ngowahi pulo pertama. Properti, sing bakal nyedhiyakake hotel, kasino lan sawetara fasilitas pangan lan minuman lan hiburan, bakal rampung ing 2022. […]