Tinjauan triennial judi sing ditunggu-tunggu ketemu karo reaksi campuran


Kasino

Tinjauan triennial judi sing ditunggu-tunggu ketemu karo reaksi campuran pencarijejak – Departemen Inggris kanggo Digital, Budaya, Media lan Olahraga (DCMS) pungkasane nerbitake review triennial babagan judi game lan hadiah ing wayah esuk iki, ngusulake usulan-usulan lan konsultasi 12 minggu babagan owah-owahan industri. Minangka bagĂ©an saka review, Menteri Gambling Tracey Crouch ngandharake pentinge ‘ngetungake keseimbangan sing […]