Spintec lunga global ing ICE 2018 kanthi woro-woro amba


Kasino /

Spintec lunga global ing ICE 2018 kanthi woro-woro amba

pencarijejak Ing ICE Totally Gaming Spintec diumumake kanggo nggedhekake kehadiran ETG ing saindenging donya, nalika ing wektu sing padha tetep nandhingake pertumbuhan bisnis lan tetep. Perusahaan bakal terus ngupayakake tujuan utama kanggo nyediakake solusi game inovatif kanthi jaminan wektu dolanan game Prediksi Skor maneh.

Promosi Spintec nawakake kanggo mitra terkenal liwat rancangan ETG, kesempurnaan teknologi, lan pangembangan produk adhedhasar panaliten pasar jero.
“Investasi inti Spintec taun iki fokus ing pengembangan produk lan sertifikasi. Salah sijine tujuan sing wis disetel kanggo perusahaan kita babagan pengembangan produk yaiku kanggo nggedhekake pilihan game ing ETG kita.

Salajengipun, kita sampun nandur modal kangge mbangun fasilitas anyar ingkang nyedhiyakake kapasitas produksi lan kapasitas 300-400 persen langkung, amargi boten saged ngreksa pertumbuhan lan perkembangan perusahaan ing wekdal punika. We are confident yen bangunan anyar kita piyambak bakal ningkatake perkembangan, pengembangan lan inovasi produk kita, nambah motivasi ing tim kita lan nyantosakake bisnis kita, “ujare Igor Lombar, manajer umum ing Spintec.

Ing acara ICE Totally Gaming, Spintec nawakake pengunjung menyang booth sing menehi pertunjukan pisanan ing game Aura Roulette amhitheatre solusi kanthi desain ndhuwur lan tandha apik.

“Kita gabungke teknologi utama kanthi desain teratas, hasilnya minangka solusi game sing ora bisa ditangkap, Aura bakal nggawe kasino luwih apik lan menarik kanggo pelanggan,” ujare Lombar.

Kajaba iku, manufaktur inovatif ETGs kelas donya ngumumake generasi karama Karma Roulette II kanggo pisanan.

Spintec meluncurake teknologi anyar lan desain, sing maneh mbuktikake yen perusahaan iku tansah maju sepisanan kanggo nyedhiyakake pengalaman muter tanpa pengalaman; Diawali karo kursi ergonomik kanggo posisi sing lungguh, kanggo ndeleng monitor sing apik, akeh kamar, kamungkinan kanggo mindhah kursi maju lan maju, ruang kanggo minuman lan barang pribadi, lan ora kurang apik karo kayu lan kulit. rampung Kabeh fitur unik sing ditampa dening Spintec menehi perusahaan pinggiran ETG sing apik, nyaman lan inovatif.

Produk anyar uga bakal menehi efek visual sing luwih apik, ngasilake daya tarik lan daya tarik mesin game ing lantai kasino.

ICE mbuktikake sukses gedhe kanggo Spintec maneh tahun iki lan perusahaan seneng karo aliran konstan para pengunjung menyang bilik.