Sandi Privasi

Sandi Privasi

Kebijakan Privasi:

Juminjo P (” Juminjo P “) ngoperasikake pencarijejak.com lan bisa operate situs web liya. Iku kawicaksanan Juminjo P kanggo ngurmati privasi sampeyan babagan informasi apa wae sing bisa kita kumpul nalika ngoperasikake situs web kita.

Pengunjung Website

Kaya kabeh operator situs web, Juminjo P ngumpulake informasi non-pribadi sing ngenali babagan jenis browser web lan server sing biasane disediakake, kayata jinis browser, preferensi basa, situs sing dirujuk, lan tanggal lan wektu saben panyuwunan pengunjung. Juminjo P ngenalake ngumpulake informasi sing ora ana ing pribadi kanggo luwih ngerti carane pengunjung Juminjo P nggunakake situs web. Saka wektu kanggo wektu, Juminjo P bisa nerbitake informasi non-pribadi sing ngenali babagan agregat, contone, kanthi nerbitake laporan babagan tren ing panggunaan situs web kasebut.

Juminjo P uga nglumpukake informasi sing bisa nggawe identitas wong kaya alamat Internet Protocol (IP) kanggo pangguna sing wis direkam lan kanggo para pengguna ninggalake komentar ing blog / situs pencarijejak.com. Juminjo P mung ngandhani pangguna alamat IP panganggo lan komentar ing kahanan sing padha lan nggunakake informasi sing identikake pribadine kaya sing dijelasake ing ngisor iki, kajaba manawa alamat IP lan alamat email sing katon lan diwiwiti kanggo pangurus blog / situs ing ngendi Komentar wis ditinggal.

Gathering of Information-Identifying Personally

Umume pengunjung menyang Juminjo P situs web milih kanggo sesambungan karo Juminjo P kanthi cara sing mbutuhake Juminjo P kanggo ngumpulake informasi sing ngenali pribadi. Jumlah lan jinis informasi sing dikumpulake dening Juminjo P gumantung marang jinis interaksi kasebut. Contone, kita takon pengunjung sing mlebu ing pencarijejak.com kanggo menehi jeneng panganggo lan alamat email. Wong sing melu transaksi karo Juminjo P dijaluk menehi informasi tambahan, kalebu perlu informasi pribadi lan finansial sing dibutuhake kanggo ngolah transaksi kasebut. Ing saben kasus, Juminjo P nglumpukake informasi kasebut sajrone perlu utawa cocok kanggo nepaki tujuan interaksi pengunjung karo Juminjo P. Juminjo P ora nyampekno informasi sing identifikasi wong liya saka sing kasebut ing ngisor iki. Lan pengunjung bisa uga ora gelem nyuplai informasi sing cocog kanggo wong, kanthi caveat sing bisa nyegah supaya ora nglakoni kegiatan sing gegandhengan karo situs web.

Aggregated Statistics

Juminjo P bisa ngumpulake statistik babagan prilaku pengunjung menyang situs web. Juminjo P bisa nampilake informasi iki ing publik utawa nyedhiyakake marang wong liya. Nanging, Juminjo P ora nyampekno informasi sing identifikasi pribadi kajaba diterangake ing ngisor iki.

Perlindhungan Informasi tartamtu-Ngenali

Juminjo P ngandhakake informasi pribadine sing ngenali lan bisa ngenali pribadi mung kanggo karyawan, kontraktor lan organisasi afiliasi sing (i) kudu ngerti informasi kasebut supaya bisa diproses ing Juminjo P utawa kanggo nyedhiyakake layanan sing kasedhiya ing situs Juminjo P , lan (ii) sing wis setuju ora nyampekno marang wong liya. Sawetara karyawan, kontraktor, lan organisasi afiliasi bisa uga ana ing njaba negara sampeyan; kanthi nggunakake situs web Juminjo P, sampeyan setuju kanggo ngirim informasi kasebut marang wong-wong mau. Juminjo P ora nyewa utawa ngedol informasi sing bisa ngenali pribadi lan ngenali pribadi kanggo sapa wae. Liyane saka karyawan, kontraktor lan organisasi afiliasi, kaya sing kasebut ing ndhuwur, Juminjo P ngandhakake informasi pribadine kanggo ngenali lan ngenali pribadi mung minangka respon marang dhuwit, dhawuhe pengadilan utawa panjaluk pemerintah liyane, utawa yen Juminjo P pracaya kanthi percaya yen pambocoran perlu kanggo nglindhungi properti utawa hak Juminjo P, katelu pihak utawa masyarakat umum. Yen sampeyan pangguna pangguna situs web Juminjo P lan wis nyedhiyakake alamat email sampeyan, Juminjo P bisa uga ngirim sampeyan email kanggo menehi sampeyan babagan fitur-fitur anyar, njaluk saran, utawa mung ngupayakake sampeyan kapan wae karo apa sing lagi dilakoni karo Juminjo P lan produk kita. Yen sampeyan ngirimake panjalukan (umpamane liwat email utawa liwat salah sijine mekanisme umpan balik kita), kita duwe hak nerbitake supaya bisa njlentrehake utawa nanggapi panjalukmu utawa kanggo mbantu kita ndhukung pangguna liyane.

Cookies

A cookie minangka senar informasi sing nyimpen situs web ing komputer pangunjung, lan manawa browser menehi situs web saben wektu pengunjung ngasilake. Juminjo P nggunakake cookie kanggo mbantu Juminjo P ngenali lan nglacak pengunjung, panggunaan situs web Juminjo P, lan preferensi akses situs web. Para pengunjung Juminjo P sing ora pengin duwe cookie sing diselehake ing komputer kudu nyetel browser kanggo nolak cookie sadurunge nggunakake situs web Juminjo P, karo kelemahan sing sawetara fitur situs web Juminjo P ora bisa dienggo sacara bener tanpa bantuan cookie.

Transfer Bisnis

Yen Juminjo P, utamane kabeh aset, didol, utawa ing acara sing ora mungkin Juminjo P metu saka bisnis utawa entuk bangkrut, informasi pangguna bakal dadi salah siji aset sing ditransfer utawa diduweni dening pihak katelu. Sampeyan ngakoni yen transfer kasebut bisa kedadeyan, lan manawa pengusaha Juminjo P bisa terus nggunakake informasi pribadhi minangka kasebut ing kebijakan iki.

Iklan

Iklan sing muncul ing situs web apa wae bisa dikirim menyang pangguna dening mitra iklan, sing bisa nyetel cookie. Cookie iki ngidini server iklan ngenali komputer saben wektu ngirim iklan online kanggo ngumpulake informasi babagan sampeyan utawa wong sing nggunakake komputer. Informasi iki ngidini jaringan ad, ing antarane liyane, ngirim iklan sing ditargetake sing dipercaya bakal dadi paling sampeyan. Kebijakan Privasi iki nyakup panggunaan cookies dening Juminjo P lan ora nutupi panggunaan cookie dening pengiklan apa wae.

Owahan Kebijakan Privasi

Senadyan owah-owahan sing paling gedhé mung cilik, Juminjo P bisa ngganti Kebijakan Privasi saka wektu ke wektu, lan ing Juminjo P sawijine kebijaksanaan. Juminjo P ngajak para pengunjung supaya sering mriksa kaca iki kanggo owah-owahan marang Kebijakan Privasi. Yen sampeyan duwe akun pencarijejak.com, sampeyan uga bisa nampa tandha tandha saka owah-owahan kasebut. Panggunaan terus saka situs iki sawisé owah-owahan ing Kebijakan Privasi iki bakal dadi panriman saka owah-owahan kasebut.