Poker punika Teater


Dolanan Poker /

Poker punika Teater

pencarijejak Pitakonan: Apa game populer sing nduwe tampilan kekuatan sing kuat saingan sing nyata ing mangaruhi hasil kompetisi?

Sadurunge aku nanggapi, aku bisa nyatakake kanthi yakin saka pengalaman pribadi lan pengamatan yen ilusi kekuwatan cepet ngeculake papan catur utawa scrabble. Nor ora swagger njaluk sampeyan akeh free points ing lapangan tenis. Ing kompetisi sing paling akurat, kajaba sing diadili sacara adil, asil bisa diantisipasi kanthi cedhak kepastian.

“NINGGATKAN IMAGE ADALAH WAYANG MELAKUKAN WILAYAH LAN PANGKURUNGAN.”

Sampeyan bisa mangerteni akeh babagan poker turnamen dening mbedakake dhewe karo kemungkinan matematika. Informasi kasebut bisa ditambah karo kesadaran sing diwaca, ukuran tumpukan relatif, tektur meja, lan liya-liyane. Nilai gabungan saka kabeh non-quantifiables ngasilake celah antarane wong-wong sing muter poker lan wong-wong sing muter pokerqq.

Antarane intangible sing bisa dikalahake dening sawetara pemain yaiku kehadiran meja. Kanggo akeh, iki bisa uga kalebu pangertian sing ora ana guna kayata “Aku ngerti dheweke nduweni rong overs” utawa komentar sing jelas lan ora produktif babagan keputusane wong liya. Mayoritas obrolan sing dienggo bareng karo fashion iki salah siji sing jelas utawa ora akurat, saengga gampang ditolak.

Sepuluh wong sing njagong bebarengan kanggo pisanan nglakoni prilaku kaya klompok primata. Pemain bakal ukuran miturut umur, jinis, ukuran, swara, lan liya-liyane. Ngenalaken gambar minangka cara kanggo njangkepi wilayah lan nemtokake urutan pecking.

Techniques pribadi saya beda-beda miturut klompok aku nuduhake meja karo. Aku bisa dadi talkative lan playful yen sing katon cocok, nanging kinerja kaya sing ngedegake tanpa saran cerdas responsif sing nyengkuyung siji kanggo tetep.

Poker iku teater, sawise kabeh, lan yen aku rase aku bisa gain daya tarik karo sing katon bisu lan serebral, aku bisa gawe kesalahan kuwi. Pitakonan litmus saya mbutuhake informasi luwih akeh tinimbang aku menehi, sing gampang kanggo kula wiwit pikiran sadarku minangka papillon sing ngobahake impuls.

Siji potongan saran relatif marang kekuatan sing ditampa aku diwenehi bareng karo pacarku Danielle kanggo “ngetik maneh”. Sinau kanggo nyegah penggambaran kemenangan sakdurunge kanthi semangat nalika sampeyan ngilangi rasa nyuda mundhut. Nalika aku munggah saka meja turnamen sawise ngalahake, aku ora ngritik mungsuh kanthi komentar nyedhot. Nor aku ngomong “tangan apik”, sing kanggo aku bakal dadi snarky, ngluwihi cara berpura-pura dadi grapyak. Aku mung ninggal.

Kepuasan nyata diwenehake saka kinerja pribadine Oscar sing ora biso ditimbang amarga aku butuh tembakan 50-kanggo-1 kanggo entuk pot ageng. Nelpon tumpukan gedhe saka chip sing ora dikarepake nalika sampeyan ngobrol karo pepadhamu babagan tim olah raga ora bakal bisa ngilangi sawetara wong lan nesu wong liya. Yen wong duwe kekuwatan nimbali aku ing rasa syukur kuwi, sambutan kaya ngono meh mesthi teka. (Iki ora dimaksudkan kanggo nesu utawa luwih adoh karo antagonis.) Sampeyan kudu nguber dheweke nalika saksi liyane ngisor kepala ing snicker pribadi).

“POKER IS IMPROV, APA ARENA SING DUWE KARON SAIKI SATU WHERE YOUR OPPOSISI KARENE VEXED OR INFURIATED?”

Poker punika improv. Apa arena sing luwih apik kanggo saingan tinimbang ing ngendi oposisi ditandhingake utawa dimungsuhi? Yen wong kurang bisa nelpon taruhan, nemoni kowe, ngapusi, nggebuki tirai utawa jebakan sampeyan, sanajan kanthi persentase cilik, kekuatan tabel wis ditambahake sawetara persentase poin kanggo kemungkinan sukses sampeyan. Sampeyan uga didhukung dening mungsuh karo vendetta pribadi.

A pungkasan komentar babagan kualitas apik tenan indifference; sawetara emosi ing meja poker khas bisa ngemot fungsi kontraproduktif kasebut minangka kegirangan, blustering, lan malah mupangati. Ngidini bathi kuwi kanggo ngremekake kepribadian siji ngurangi efektifitas sakabèhé saka pikiran sing lentur. Coba entuk energi sing dibutuhake kanggo ngolah kualitas pasif sing kaya mengkono. Dibandhingake ekspresi paling entheng malah saka segi negativity, indifference minangka paling apik ing pasar.

Pikiran, pendapat, lan strategi iku mung pangguna lan ora kudu nggambarake posisi PokerNews. Sampeyan bisa mangerteni luwih akeh babagan Blog PN ing kene.

Pesthekake sampeyan ngrampungake pengalaman PokerNews kanthi mriksa ringkesan aplikasi seluler lan tablet ing kene. Tetep ing ndhuwur donya poker saka telpon karo iOS lan Android app seluler kita, utawa geni munggah app iPad kita ing tablet. Sampeyan uga bisa nganyarake cacahing chip dhewe saka turnamen poker ing saindhenging donya karo MyStack ing Android lan iOS.