Pembangunan Resor Kasino Brisbane senilai $ 3 Biliar Resmi Masih Berlanjut


Kasino /

Pembangunan Resor Kasino Brisbane senilai $ 3 Biliar Resmi Masih Berlanjut

Pembangunan proyek ing kawasan Wharf Wharf Sydney sing dikasilake A $ 3 milyar wiwit resmi nalika Kamis nalika Perdana Menteri Queensland Annastacia Palaszczuk ngowahi pulo pertama. Properti, sing bakal nyedhiyakake hotel, kasino lan sawetara fasilitas pangan lan minuman lan hiburan, bakal rampung ing 2022.

Konstruksi wiwitan luwih saka setahun sawise proyek developer nglakoni pekerjaan sing nyelehake ing lokasi ing ngendi papan iki bakal dibangun. Gedung Eksekutif lama pemerintah Queensland kalebu ing antarane struktur sing kudu dilempar mudhun kanggo menehi ruang kanggo properti kasebut.

Operator kasino Australia Star Entertainment Group lan mitranya, perusahaan sing berbasis ing Hong Kong, Chow Tai Fook Enterprises lan Far East Consortium, menangake campuran kompleks pembangunan ing Brisbane ing mangsa panas 2015. Pembangun wiwitan ngupgrade skema senilai $ 2 miliar, nanging nambah investasi ing tahap pungkasan.

Star Entertainment saiki ngoperasikake Treasury Casino ing ibukutha Queensland. Perusahaan berencana kanggo mentransfer panggonan judi sing ana ing kompleks Queen’s Wharf Brisbane, sawise rampung lan beroperasi.

Queen’s Wharf Brisbane bakal manggoni lokasi sing ageng ing jantung Distrik Pusat Bisnis Brisbane. Minangka kasebut ing ndhuwur, komplek iki bakal nemtokake hotel, bangunan apartemen, kasino, fasilitas pangan lan minuman, pusat perbelanjaan lan atraksi. Geladhak dhuwur 100 meter bakal nyambung sawetara menara sing bakal dibangun minangka bagéan saka kompleks. Pengembang uga ngrancang kanggo mbangun jembatan sing nyambungake rong bank ing Kali Brisbane.

Kaluwihan samesthine

Proyèk utamané minangka bagéan saka pamaréntah kanggo ningkataké Queensland minangka negara tujuan wisata. Miturut pamrentahan paling anyar dening Premier Palaszczuk, industri pariwisata negara worth A $ 25 milyar lan ndhukung luwih saka 200.000 proyek jasabola langsung lan ora langsung.

Queen’s Brisbane’s Wharf dianggep bisa ngasilake 2,000 proyek nalika konstruksi lan 8.000 proyek rampung lan wis operasional. Premier Palaszczuk marang media ana kompleks bakal nggawe “jobs Bonanza” lan sing, bebarengan karo runaway bandara liyane, bakal nggedhekake kesempatan kanggo wutah ing luwih cacahing wisatawan saka negara liya uga pengunjung internasional.

Stars Hiburan lan TAFE Queensland, awak technique latihan lan negara training Employment, wis disetel Queensland Hotel lan Hospitality School olahraga Staff Resort anyar.

Negara bisa ndeleng liyane campuran resort nggunakake lawang mbukak ing sawetara taun sabanjuré minangka bagéan saka strategi kanggo ngedongkrak pariwisata. Pemerintah Queensland wis bubar ngenalaken konsep Global Tourism Hub sing yakuwi kanggo nyedhiyani “fasilitas pariwisata donya kelas” lan ngoptimalake proyek lan investasi anyar. Konsep iki bisa Applied ing Cairns ngendi rembugan umum Lagi Global Hub Casino karo fasilitas akomodasi, dining, hiburan, lan game kudu dibangun ing kutha pantai bopokerace99.