Kota Impian Macau Crown Towers Hotel Diatur Kanggo Jeneng Anyar


Kasino /

Kota Impian Macau Crown Towers Hotel Diatur Kanggo Jeneng Anyar

Pencarijejak – Ing Macau, Resor kasino City of Dreams ngoperasikake telung hotel sajrone properti, salah sijine yaiku Crown Towers. Bab iki bubar diarani yen Crown Towers ora bakal bisa digunakake ing sangisore jeneng Makam. Menara hotel bakal entuk jeneng anyar wiwit taun sabanjuré. Pesen dikirim anyar ing situs Resor, nyatakake pangowahan jeneng bakal efektif tanggal 18 Januari 2018.

Miturut ggrasia.com, pesen ing situs web menehi informasi sethithik babagan perkara kasebut. Pesen kasebut mung nyatakake yen Crown Towers bakal dioperasekake miturut jeneng anyar ‘Nüwa’ wiwit taun sabanjuré. Saiki, menara hotel bisa nampung para tamu ing 300 kamar kang kalebu 33 spasi vila.

Crown Resorts Ltd, operator kasino Australia, yaiku pemilik saka merek Crown, investor saka perusahaan promosi City of Dreams Macau, Melco Resorts and Entertainment. Crown Resorts mandheg peran minangka investor ing Mei taun iki.

Ing Desember taun pungkasan, sawijining filing digawe sing Crown Resorts, uga anak perusahaan, duwe kemampuan kanggo ngilangi lisensi sing diwenehake miturut perjanjian intelektual, iki kalebu lisensi merek bola tangkas dagang. Perizinan kasebut bisa ditindakake yen pangsa saham langsung utawa ora langsung perusahaan ing usaha bareng padha mudhun 25%.

Macau saka pajak game menyang $ 8.54 milyar

Ing Macau , pemerintah wis ngumumake yen pajak langsung saka game kanggo sangang wulan sasi ing 2017 mundhak 17,5% ing taun kanggo $ 8,54 milyar lan nyatakake 80.9% saka kabeh negara.

Miturut laporan saka GGRAsia ngemot tokoh sementara saka mantan Biro Layanan Keuangan enclave Portugis, pajak wektu iku adoh luwih saka $ 7.26 milyar sing dikumpulake saka kasino Macau ing 30 kasino sawisé sangang sasi sadurungé taun 2016. Januari nganti Mei luwih nyithak $ 4.64 yuta wis makili kenaikan taun saben taun watara 12,4%.

Macau levies tingkat pajak efektif 39% ing kabeh kasino game reged kasino lan pamaréntah sadurungé qq poker conservatively mbadek sing iki tally kanggo 2017 bakal tekan sing luwih saka $ 24,89 milyar, sing bakal menehi kira-kira $ 8.94 milyar ing tax kang kanggo muter.

GGRAsia nglaporake manawa pemerintah Macau nglaporake keluwihan fiskal luwih saka $ 4.34 milyar kanggo sembilan wulan wiwitan taun 2017, sing nuduhake yen 61.9% taun-taun. Prediksi koleksi pajak sadurungé saiki wis 95,5% rampung lan bisa nyebabake angka akhire bisa nganti paling dhuwur $ 11.38 milyar.