Jeju Dream Tower milih operator hotel


Kasino /

Jeju Dream Tower milih operator hotel

Pencarijejak – Ing Korea Selatan, perusahaan sing ngetokake $ 606.6 yuta kedadeyan kasino casino integrasi ing Jeju Dream Tower wis dikabarake milih operator hotel Amerika Hyatt Hotels Corporation kanggo nglayani 1.626 kamar nang fasilitas 75-hektar.

Miturut laporan saka Asia Gaming Brief, Lotte Tour Development Company Limited qq poker ngandhakake yen hotel ing jejere Dream Tower Jeju 38 bakal diduweni miturut jeneng Grand Hyatt kanthi saben kamar 699.6 sq. Ft kanggo nyetel akses langsung menyang casino mung-asing ing lantai 2.

Wiwit taun 2010, Jeju Dream Tower dikembangake dening Lotte Tour Development Company Limited ing Seoul kanthi kerjasama karo perusahaan real estate China Greenland Group ing Pulau Jeju Korea Selatan. Amarga lokasiné kurang saka rong mil saka Bandara Internasional Jeju, fasilitas kasebut bakal ditambahake sabanjure sebelas restoran lan bar sing dikelola dening Hyatt Hotels Corporation sementara kasino 98,166 sq ft kanggo kurban kira-kira 420 slot bebarengan 190 game tabel.

Tetep dadi 551,1 kaki ing dhuwur nalika rampung

Jeju Dream Tower lagi dimodifikasi ing resort kasino sing padha ing Macau, lan Lotte Tour Development Company Limited dilapurake ngumumake yen wis milih Hyatt Hotels Corporation amarga resonansi perusahaan karo turis Tiongkok, minangka target pasar utama.

“Kanthi kemitraan sing solid sing digawé antara Greenland Group, pangembang properti paling gedhe lan co-developer proyek China, China State Construction Engineering Corporation, perusahaan konstruksi paling gedhé ing bola tangkas donya lan kontraktor utama sing nyedhiyakake garansi lengkap tanpa syarat, lan Grand Hyatt minangka operator hotel, Jeju Dream Tower resort sing dikarepake bakal dadi tujuan wisata utama ing Pulau Jeju, “tulis statement saka Ki-Byung Kim, Ketua lan Ketua Pegawai Eksekutif kanggo Lotte Tour Development Company Limited kang didaftar. “Sampeyan uga bakal nyiptakake 3.000 proyek, kalebu hotel lan panyalur casino lan nyumbang puluhan yuta Korea kanggo saben dina kanggo Promosi Pariwisata Pariwisata Jeju.”