Crown nampa persetujuan planning kanggo kasino Sydney


Kasino /

Crown nampa persetujuan planning kanggo kasino Sydney

Crown nampa persetujuan planning kanggo kasino Sydney – Komisi Assessment Perencanaan New South Wales (PAC) wis ngidinake, miturut modifikasi lan kondisi sing substansial, Crown Resorts plans kanggo ngembangake kasino gedhe anyar ing pinggir Barangaroo City ing Sydney.

Crown nampa persetujuan planning kanggo kasino Sydney
Crown nampa persetujuan planning kanggo kasino Sydney

“Sanajan wis dadi proses sing dawa lan rinci, kita seneng karo asil sing sakabèhé lan kita banget setya kanggo mbangun resort hotel bintang enem sing bakal dadi wong Sydney lan wong Australia kabeh,” ujare Robert Rankin, ketua Crown Resorts.

Crown A $ 2bn (E1.3bn) Crown Sydney Hotel Resort bakal ngowahi pemandangan kutha kanthi menara hotel 72 lantai lan kasino VIPonly.

Modifikasi substansial digawe kanggo proposal asli Mahkota, klebu widening Hickson Park cedhak sisih wétan kompleks. Resor iki uga bakal mundur 30 meter saka pelabuhan kanggo ngidini akses pejalan luwih, seiring karo tekad PAC sing ditunggu-tunggu.

Komisi kasebut uga ngidinake logo ‘Mahkota’ kanggo ditampilake ing puncak menara podium, sanajan larangan wis dilebokake kanggo mbangun heliport ing situs kasebut.

Nalika proses perencanaan wis dawa lan rinci, Rankin nyatakake dheweke kepenak karo asil sakabèhé. “Luwih adoh Sydney wis nandhang amarga kurang akomodasi wisata mewah lan Crown Sydney bakal mbantu ngowahi,” ujare. “Saiki kita bakal pindhah cepet kanggo miwiti karya penggalian. Kita ngarep-arep kanggo ngrampungake konstruksi lan mbukak ing wiwitan taun 2021. ”

Ngomongake persetujuan, Rowen Craigie, kepala eksekutif Crown ngandika: “We are remen yen Komisi Studi Perencanaan NSW wis menehi lampu ijo kanggo bagean penting saka fasilitas pariwisata iki kanggo maju. Everyone in Crown looking forward to commence construction of sixstar Sydney hotel resort. ”

Operator entuk hak mbangun lan ngoperasikake Komplek Barangaroo sawise perang penawaran karo pemilik kasino ing Sydney. The Star, ing 2012, kanthi pemerintah O’Farrell sing sadurunge nerbitake undang-undang taun sabanjuré kanggo ngidini fasilitas game “tanpa wates”.

Kanggo menehi persetujuan final, statement saka komisi kasebut nyebutake “kanthi owah-owahan desain digawe … ukuran sing diusulake lan wangun Crown Crown bakal dadi bangunan tandha lan patung elegan ing pantai”.

Hotel mewah iki bakal kalebu 300 kamar lan suite, apartemen, restoran, bar, toko, fasilitas konferensi lan ruang game VIP Bola88.