Bayon, Top pilihan candhi buddhist in Angkor Thom


Sejarah

Bayon, Top pilihan candhi buddhist in Angkor Thom pencarijejak – Ing jantung Angkor Thom ana Bayon abad kaping-12, sing katon mesmerizing, yen rada cetha, candhi negara Jayavarman VII. Iki nyebabake jenius kreatif lan ego kang paling dhuwur saka raja paling kondhang ing Kamboja. Menara 54 Gothic dihiasi kanthi 216 pasuryan sing mambu-mambu saka Avalokiteshvara, lan […]

Perindustrian Betting taruhan ing bal-balan


Sejarah

Perindustrian Betting taruhan ing bal-balan pencarijejak – Rong puluh taun kepungkur, yen sampeyan kepengin pindhah menyang bal-balan, pilihan iki prasaja sirah menyang panti asuhan ing dalan dhuwur. Saiki, konferensi ing April ing London nggambarake cara akeh ing ngendi penonton abad ke-21 bisa nyimpen dhuwit ing game sing ayu. Hills, Ladbrokes utawa Corals padha bebarengan telu […]

Sejarah Judi Ing Wilayah Negara Republik Indonesia


Sejarah

Kanggo ngrembug masalah gambling utawa perjudian bener ana bakal ana mburi amarga Sajarah nganggo Gambling wis ana wiwit anane manungsa.┬áLan yen sampeyan pengin nemtokake lokasi gambling sing kapisan, bisa dadi pitakonan “Ana ngendi wae … endhog utawa pitik” 1. Sajarah Judi Primitif Para penjudi primitif iku ahli hewan kuno sing biasane nggawe ramalan ing mangsa […]