Angka Gedhe Dibalik Masa Depan Game Rolet


Kasino /

Angka Gedhe Dibalik Masa Depan Game Rolet

pencarijejak Penjanjikan radikal malik ing lambang meja game luck, Roulette 73 ngandhakake anyar kanggo klasik kasino.

[dropcap] T [/ dropcap] ana sawetara perkara sing luwih disenengi karo kasino pengalaman saka rolet roda rolet sing digambar, nanging kanthi game populer sing diputer ing sawetara taun pungkasan, Roulette 73 wis teka ing pasar kanthi intine. kanggo merevitalisasi stabilitas casino iki abadi.

Kaya namané, perusahaan Slovenia wis ngembangaké lan mbangun rolet roda kanthi 73 angka, ditambah siji angka nol, ora 37 utawa 38 saku biasa.

Salah sawijining tujuan utamane yaiku nggawa rolet bali menyang ngarep lansekap kasino kanthi nggambar pemain anyar generasi.

“Kami nindakake analisis marang profil roulette pemain,” jelas sales manager Roulette 73, Freddy Kurilic, “lan wong lanang biasa, umur 40 utawa luwih.” Pria lan wanita milenium saka kabeh umur tampil luwih milih game berbasis layar, utamane slot mesin, nanging Kurilic percaya yen karo game anyar sing menarik lan pendidikan sing bener kanggo pemain basis, perusahaan produk bisa ngindhuksi radikal shift ing dynamics.

“Tujuan kita yaiku kanggo masang roda roulette nomor 73 anyar kita ing kasino lan terus ngajari pemain,” ujare. “Kami ngandhani marang bocah sing slot mesin, amarga cara kasebut diprogram, ora murni luck, manawa roulette iku lucky purna.”

EFEKNYA TERHADAP PEMAIN LAIN LUAR BIASA, KARENA KETIKA MEREKA MELIHAT PRIA OR WANITA ITU MENDAPATKAN BEGITU BANYAK, MEREKA BERPIKIR ‘SAYA JUGA BISA WON.’

Kuril uga nyathetake yen fakta sing duwe luwih akeh angka lan chip ing game duweni psikologis sing penting kanggo kasino pelanggan. “Unsur liyane sing kerjo ing latar mburi iku luwih gedhe,” ujare. “Ana akeh psikologi ing balik iku, karo rolet sing ana nalika sampeyan menang sampeyan entuk 35 chip .. Kanthi rolet kita, nalika menang, sampeyan entuk 71 chip, efek marang pemain liyane luar biasa, amarga nalika padha ndeleng wong wadon utawa entuk gelem kaya akeh, padha mikir ‘Aku uga bisa menang.’ ”

Pendidikan wis dadi tema umum kanggo Roulette 73, karo sawetara kasino manajer nu berpikiran sempit ing awalnya mencurigai produk, amarga keuntungan rumah mentahnya luwih murah tinimbang ing klasik roulette.

“Wong-wong ora bisa ndeleng gambar,” ujar Kurilic, nyatakake yen statistika kayata omah omah ora nganggep bawaan manungsa lan wates sing mbatesi sistem. “Praktis, tahan luwih akeh [saka keuntungan omah] amarga pemain Bola88 ora muter sistem optimal lan tabel watesan sing ngatasi iki optimal taruhan.”

Roulette 73 uga nduweni keuntungan tinimbang karo rolet tradisional nalika nganti pemain sing nyoba nggunakake sistem kanggo ngoptimalake potensi kemenangan mereka, terimakasih mung kenyataan sing ana angka luwih ing rudal. “Malah yen sampeyan pancen pemain cerdas karo sistem,” ujare Kurilic, “Sampeyan kudu luwih akeh investasi, dadi omah iki dadi luwih cilik nanging kanthi luwih wigati lan kanthi luwih dhuwur, iki tabel wates luwih jelas.”

Kanthi luwih saka siji cara, Roulette 73 ngalahake konvensi game ikonik meja iki lan kanthi cara mangkono, mesthi bakal revitalisasi fate.